Steki wołowe
-
Top Loin Steak Hereford
rostbef sezonowany 28 dni na mokro / byk / selekcjonowany / 300g
102 PLN -
Rib–eye Steak Hereford
antrykot sezonowany 28 dni na mokro / byk / selekcjonowany / 300g
105 PLN -
Top loin Steak z polskiej jałówki
rostbef z jałówki sezonowany 28 dni na mokro / selekcjonowany 300g
130 PLN -
Rib-eye Steak z polskiej jałówki
antrykot z jałówki sezonowany 28 dni na mokro / selekcjonowany 300g
190 PLN -
T-Bone Steak
stek z rostbefu i polędwicy z kością sezonowany 14 dni na mokro
39 PLN / 100g
Sosy do steków
-
sos pieprzowy
5 PLN -
sos Whisky Bearface
5 PLN -
sos barbecue
5 PLN -
sos holenderski
5 PLN -
masło czosnkowe
5 PLN -
salsa chimichurri
5 PLN -
dodatkowy sos
5 PLN
Dodatki do steków
-
świeże pieczywo
10 PLN -
ziemniak z grilla
12 PLN -
krążki cebulowe
12 PLN -
frytki
12 PLN -
warzywa pieczone
18 PLN -
szpinak w śmietanie
18 PLN -
edamame w emulsji winnomaślanej
18 PLN -
ziemniak faszerowany
20 PLN -
mix sałat
20 PLN -
grzyby w śmietanie
25 PLN -
frytki z batatów
25 PLN