Steki wołowe
-
New York Steak
sezonowany 28 dni / byk / 250g
56 pln -
Top Loin Steak Hereford
rostbef sezonowany 28 dni / byk / selekcjonowany / 300g
68 pln -
Rib–eye Steak Hereford
antrykot sezonowany 28 dni / byk / selekcjonowany / 300g
72 pln -
Filet Mignon Black Angus
polędwica wołowa sezonowana 14 dni na mokro / 250g
97 pln -
T-Bone Steak
stek z rostbefu i polędwicy z kością sezonowany 14 dni / 100g
29 pln -
Premium
Top loin Steak z polskiej jałówki / Polish Heifer
rostbef z jałówki sezonowany 28 dni na mokro / selekcjonowany 300g
80 pln -
Premium
Rib-eye Steak z polskiej jałówki / Polish Heifer
antrykot z jałówki sezonowany 28 dni na mokro / selekcjonowany 300g
94 pln -
Premium
Top loin Steak Argentyna / Argentina
rostbef sezonowany 60 dni na mokro / 300g
115 pln -
Premium
Rib-eye Steak Argentyna / Argentina
antrykot sezonowany 60 dni na mokro / 300g
115 pln
Sosy
-
holenderski z estragonem
-
pieprzowy
-
Jack Daniel’s
-
masło czosnkowe
Dodatki
-
puree ziemniaczane z oliwą truflową
10 pln -
ziemniak z grilla
10 pln -
krążki cebulowe
10 pln -
kolba kukurydzy
10 pln -
frytki
10 pln -
mix sałat
15 pln -
szpinak w śmietanie
15 pln -
ziemniak faszerowany
15 pln -
groszek cukrowy w emulsji
15 pln